torsdag, maj 18, 2006

Idioter!

Jag tycker att folk i allmänhet är idioter. Dryga, giriga och ondskefulla tills motsatsen är bevisad. Det kanske är en tråkig inställning men hittills har inget lyckats förändra min åsikt. Det finns dock en sak som jag alltid får rysningar av, och som ger mig känslan av att det fortfarande finns hopp för mänskligheten. Det är bilisters reaktioner när det kommer utryckningsfordon. Jag blir berörd varje gång jag ser det hända, hur förarna i skruttiga volvos, feta stadsjeepar och blanka rolls-royces gör allt för att få sina bilar ur vägen. Det är nästan som om de önskade att bilen kunde gå upp i rök - de kan inte försvinna fort nog. Och det är både rörande och fint.
Sprang intervalljävlar igår morse, och det gick asdåligt. Väldigt långsamt och dessutom stelt och konstigt. Måste försöka att inte låta mig nedslås av det. Ska bara springa en gång till innan tisdag, och då blir det uppvärmning följt av 6-7 korta snabba intervaller och nedvarvning. Hoppas det går bättre då, så att jag blir bra mentalt förberedd.
Gymmade i morse och det gick iaf bra. Så jävla skönt program. Jag blir alltid helt skakis i hela kroppen av det. Fett najs.
När jag kom hem hade M&D ringt 1000 gånger och skickat nästan lika många sms. De trodde jag var bortrövad, vilsen och nedslagen. Minst. Tolkar det som att det är mycket ovanligt att inte kunna nå mig på ett par timmar. Måste alltså svara i telefon mer sällan, så det inte blir en kris varje gång jag inte gör det...

Inga kommentarer: