fredag, maj 05, 2006

Klart!

Nu är alla perceptioner klara! Känns grymt skönt, även om analysen som väntar inte kommer att bli någon picknick. Men det är nästa veckas problem. Först ska jag njuta av att det är helg och att allt har gått så bra i veckan.

Tränade imorse, första gången på en vecka. Pga min förkylning tog jag det lite lugnt och körde bara två set istället för tre. Kändes rätt okej faktiskt. Bokade också in ett pt-pass med Fredrich på tisdag för att få en spark i rumpan att komma igång ordentligt igen. Imorgon ska jag pröva att springa lite också. Inga intervaller, utan bara rolig och lugn jogging i skogen.

Anders, som först var försvunnen men nu återfunnen, var här idag och åt lunch och gjorde perceptionen. Han är soft. Sen åkte jag och handlade middag till kvällen. Karin och Roger kom lite före de andra och gjorde även de perceptionen, som sista deltagare. Så jävla skönt! Sen kom Henrik, Linda och Magnus också och vi grillade korv och drack öl på min balkong. Fett mysigt. Det enda jag tycker bättre om än våren är sommaren, Henrik och att bli kliad på ryggen. Det är så härligt när värmen kommer och jag kan se från balkongen hur träden vid fältet börjar bli gröna... aah... jag blir så lycklig!

Förutom maten åt vi sjukt mycket fika. Karin fyllde år i onsdags så jag hade gjort en tårta och dessutom fanns det massa kakor och bullar kvar från perceptionerna. Jag känner mig tjockare än någonsin, men som jag håller på får jag skylla mig själv. På måndag blir det nya tag. Alltid på måndag.

Dagens ord: "What you do speaks so loudly that I cannot hear what you say." - Ralph Waldo Emerson

Inga kommentarer: