fredag, juni 02, 2006

Förlamad av kritik

Det började bra i solen på balkongen. Hade fått mail från handledarna i Ö-vik på morgonen med bara några få kommentarer om ändringar på rapporten. Soft tänkte jag, och la mig och solade. Sen kom mail från min handledare på KTH. Inte riiiktigt lika roligt. Hon hade oändligt många åsikter och jag blev tokdeppig. Plötsligt kändes det som om hela världen var emot mig. Eller som att ha blivit nedputtad från Mount Everest med tre meter kvar till toppen. Men efter att ha mailat tillbaka massa frågor till KTH-handledaren och ett krismail till Ö-vik-handledarna så kändes det faktiskt lite bättre. Halvvägs upp till toppen igen iaf. Ska ha telefonmöte med Ö-vikarna imorgon bitti för att diskutera ändringarna.

Blev lite handlingsförlamad av all kritik och den förlamningen släppte inte förrän för ett par timmar sedan, så då satte jag igång med rapporten igen. Under förlamningen ägnade jag mig istället åt annan datorverksamhet samt med att promenera till prisXtra för att handla. Kände mig lite stel i kroppen, men det var ändå en skön promenad.

Lyckades bränna middagens tacoskal i ugnen så dom blev kanske lite väl frasiga. En mindre positiv person hade eventuellt gått så långt som att kalla dom brända. Men det funkade ändå, de var bara ännu krispigare än vanligt och smulade lite mer.

Ska göra ett sista rapport-ryck nu, innan det är läggdags. Måste ju bli klar med den här skiten någon gång. Det här håller inte. Jag behöver gå vidare! Få lite utmaningar. Äventyr! Jag blir olycklig av att tvingas hänga så mycket framför datorn.

Dagens ord: I'm 25 years old that ain't the end - and it sure ain't where I begun. - Jewel

Inga kommentarer: