lördag, juli 22, 2006

Löjligt trevligt

Jag har varit ute igen med tidigare "katastrofen" date #2. Han som var så perfekt. Och det håller i sig. Det kanske är läge att börja misstänka att allt är så perfekt bara därför att det inte finns någon framtid för oss. Men som det är nu struntar jag i det. Han är spännande att prata med och så jävla snygg. Dessutom har han finfinfiin kropp. Stenhård. Ugha! Jag hade en löjligt trevlig kväll. Men hela situationen känns lite... overklig.

Dessutom, all världens cred till mig som sitter ensam hemma nu och bloggar istället för att (M&D blundar) tumla runt i sänghalmen med honom. Dumpade honom vid tunnelbanan, men jag hoppas att vi träffas snart igen. Med mindre förnuft och mera tummel.
Vad håller jag påå med?

Skulle kört ett pass i gymmet med Fredrich i eftermiddags men han ställde in igår kväll. Det visade sig vara jättetur, för när jag vaknade i morse så kände jag mig krasslig, trots att jag för ovanlighetens skull fått sova nästan 10 timmar. Somnade dessutom i solstolen när jag hade ätit lunch, så läget är inte helt på topp. Ska försöka vila ut ordentligt i helgen, och så får det bli nya tag nästa vecka.

Inga kommentarer: