tisdag, juli 04, 2006

"Nytt" jobb

Jag har fått jobb!

Efter stenhårda förhandlingar har jag nu fått anställning på SällskapsResor som Executive Marketing and Graphic Arts Manager. Just den titeln fick jag inte riktigt igenom, men väl många andra bra saker. Min tjänst är en deltidstjänst på 85%, vilket ger arbetstiden 8-16 mån-tor och 8-15 på fredagar. Är supernöjd med både arbetstider och lön.

De närmsta veckorna har Maria (som är huvudansvarig för Sällsis) semester, och det blir en minst sagt spännande tid. Får hoppas att jag inte hinner sabba för mycket innan hon kommer tillbaka...

Jag är fortfarande fast i en kommunikativ fas. Tror det beror på alla dödsfall jag får ta del av. Har insett att det är standard för våra resenärer att berätta om någon närstående som dött, varje gång de ringer för att boka en resa. Det händer iaf minst en gång om dagen. Det är bara att börja gilla läget.


Slutligen är det en viktig sak jag vill diskutera. Det är så att på mitt nya jobb har vi ingen fredagsöl och väldigt sällan kick-off:er eller firmafester. Så jag tänkte att om du vill vara min kompis så kanske vi två kan hänga lite istället...? Ha vår egen fredagsöl...? Då och då...?

Hör av dig!

Inga kommentarer: