söndag, september 17, 2006

Den som vill får rösta på mig

Det blev ingen kräftskiva igår. Ville inte utsätta mig för något som jag visste skulle kännas jobbigt, så jag och Karin gick ut istället. Kvällen blev faktiskt över förväntan, eftersom jag sprang på date #2 från i somras (den perfekta).

Idag var det så dags att göra min medborgerliga plikt och gå och rösta. Jag har just fullföljt mitt uppdrag, men jag kan inte säga att jag gjorde det med stil och finess. Att rösta är en komplicerad historia. Den där färgkodningen tog ett tag innan jag greppade, och det var lappar hit och kuvert dit. Kompentnet var helt enkelt inte nyckelordet för mig här.

Det roligaste av allt var ändå hur dom ville att man skulle stå kvar och titta så att kuverten verkligen lades ner i respektive låda. Så långt bra. Men det här med att lådorna var tejpade pappkartonger...? För allt jag vet så kunde lappkillen lika gärna gjort ett litet hål på baksidan för att smyga ut röster om han nu skulle känna för det. Om fel parti vinner så vet ni att det är det som hänt.

Hade tänkt fira detta röstningsevent med att inte gå och träna, men jag känner efter veckans aktiviteter att min smidighet inte skulle må dåligt av att skärpas till lite. Så det lutar åt ett pass BodyBalance i alla fall.

Men först - frukost!

Inga kommentarer: