måndag, september 18, 2006

Utan inbördes ordning

Jag vill säga följande saker:

1) Valet
Lappkillen snodde inga lappar.

2) Kulturkaos
Var på stadsteatern med M igår och såg en modern variant av "En Midsommarnattsdröm". Dan Ekborg hade en älgdräkt med tillhörande jättepenis och dom sa "fitta" flera gånger. Skandal! Jag tyckte alla skådespelare var bra, men själva pjäsen kändes lite väl modern för mig.

3) Symboliskt?
Har drömt igen. Den här gången dog jag faktiskt. Jag var med som tredje person i drömmen, fast den handlade om mig. Först satt jag i en skåpbil med några poliser som spanade efter en person i en Volvo. Tror inte de var medvetna om min närvaro. Plötsligt fick de syn på Volvon och det blev biljakt. Det slutade med att Volvon kraschade bredvid en röd stuga (igen!). Poliserna och jag sprang ut och såg att de hade jagat fel person. Det var en kvinna som kört bilen, och hon var död. Den kvinnan var jag. Hon såg inte på något sätt ut som jag, men när jag stod bredvid och tittade på henne så visste jag att det var jag som låg där. Lagom symboliskt så hade hon/jag bröllopsklänning på sig/mig.

Det trevliga är att det sägs att drömmar om döden knappast är något att hänga läpp över. De betyder oftast pånyttfödelse, att man har lämnat någonting bakom sig. Måste vara valet drömmen syftar på.

Inga kommentarer: