torsdag, december 07, 2006

Pre-Hamra

Torsdag
Fullpackat på bussen, men vi fick perfekta platser framför videon. Godispåsen fylld till bredden och stämningen var på topp. Middagen i Tönnebro var god. Åt klassiska korv och pommes, eftersom hamburgeriet var stängt. Framme i Hamra vid midnatt. G24 rockar!

Fredag
En minusgrad, vitt i backen och bara lätt molnighet. Mina skidor funkade så där och åkningen var halvkul bara. Om ändå fler backar varit öppna... Skönt i alla fall att slippa lunchmatsäcken och istället äta mat på Värdshuset. Varm mat är inte att förakta. After Ski är bra och öl är gott. Italiensk Buffé till middag på Värdshuset. Dyrt vin. Gick hem och drack sprit.

Lördag
Fortfarande full. Tappade balansen när jag skulle hoppa i pjäxorna och slog huvudet i torkskåpet. Blod på väggen. Lagade huvudet med toapapper och satte på mig mössan. På lunchen sprutade Magnus Hult ketchup över allihop så då märktes det ändå inget av min skada. Åkte inte mer skidor utan tog after ski direkt efter lunch. På kvällen åt vi julbord och drack sprit.

Söndag
Somnade under soffbordet på kvällen. Vaknade i fin form. Det hade snöat hela natten och hela förmiddagen pumpade vi puder i solskenet. Fick en fin solbränna, antagligen tack vare klimat-förändringen. Lät de andra städa stugan innan vi åkte hem. Skyllde på min huvudskada. Skönt att komma hem, även om det blev sent.

Inga kommentarer: