tisdag, januari 23, 2007

J%4#la terrortanter

I morse var jag på Cityterminalen och vinkade av 144 tanter och farbröder samt tre ordningsamma ungdomar (farmor, mormor och morfar) som skulle iväg på hemlig resa. Det var kaos, allt var kaos. En tant hon var så arg att hon faktiskt höll på att spricka. På riktigt! Jag måste erkänna att jag aldrig riktigt fick klart för mig vad som var det största problemet (det var uppenbart att hon hade flera), men jag tror att det i grund och botten handlade om att hon ville kliva på bussen först så att hon också kunde välja sittplats först. Men jag är inte säker. Ingen är. Kärring.

Det mest positiva med morgonen var att jag insåg vilken välsignelse det är att slippa åka via centralen när jag ska till jobbet. Vilken hysterisk stress det är där! Jesus.

Tränade med Fredrich efter jobbet och det var hemskt. Mina muskler slutade att fungera flera gånger och jag ville dö. För att muntra upp mig lovade han att han ska pusha mig så hårt när vi kör benprogrammet nästa gång att jag börjar gråta. Han är fan en bra pt. Precis vad jag behöver!!

Inga kommentarer: