fredag, januari 19, 2007

Kärt återseende!

Igår kväll kom han hem. Efter 5,5 år på vift stod han utanför min dörr, med en hötuss i munnen och hatten på sned, viftandes på svansen. Kära gamla JR Ponnie! Jag beklagar bildens dåliga kvalitet, men jag ville visa honom som jag fann honom.

JR Ponnie, som vi som känner honom kallar honom, heter egentligen Johnnie Ronnie Ponnie och han var mycket aktiv under datasektionens mottagning 2001. Mest känd var han i den skara som kallade sig själva Hängeriet. JR spottade aldrig i glaset, och det fanns få saker han uppskattade lika mycket som en rejäl ginpruttare. Ryktet säger att det var under en riktigt blöt kväll som han söp bort sig själv.

Men nu är han alltså hemma igen. Efter fem och ett halvt år. Bara gud vet var han har varit och vad han har haft för sig! Jag hoppas verkligen att hans återkomst inte innebär att jag också får ett dussin fölungar med bittra, övergivna mammor på halsen. Det klarar jag inte.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså VEM är du egentligen? Snubblade in här av en slump och nu MÅSTE jag ju bara läsa dina små bloggar.. Jag känner inte dig på något sätt men du verkar vara en riktigt rolig prick. Du verkar rata de flesta killar/pojkar/män som uppvaktar dig så det är ju tur att jag inte ingår i den gruppen.. :)

Tack för roliga bloggar...

Sofia sa...

Jag gillar inte att avslöja så mycket om mig själv, men om du är en lång, snygg, rolig, mogen och balanserad man som gillar djur, träning och skogspromenader så kan det hända att jag ändrar mig.

Anonym sa...

Attans, nu skulle jag vara lång igen.. Jag är 1.76 räcker det?? Snygg?, humm.. ingen aning det får du avgöra. Rolig?, japp men väldigt seriös.. Mogen?, japp men vet inte om jag är en kille eller man.. Balanserad?, otroligt balanserad.. Gillar inte alla djur men hud vill jag gärna ha om det nu skulle vara något.. Skogspromenader?, bara det inte är för mycket mygg.. Träning?, japp tränar ca 5ggr/veckan, gym och löpning. Brukar springa Lidingöloppet och i år blir det även Sthlm Marathon. Vältränad som en spiralfjäder.. Om du skulle få min mail, skulle du maila då???? /P