måndag, februari 12, 2007

Två på o - omotiverad och otacksam

Jag är inne i en svacka. På alla plan. Träningen går inte bra och jag är grymt omotiverad. Om jag mot förmodan skulle känna lite motivation när jag kommer till gymmet så försvinner den direkt när jag sätter igång. Löpningen är okej, men inte bra den heller.

Dessutom känner jag mig otacksam. Jag får inte längre samma lyckorus av att tänka på vilken tur jag haft med bland annat lägenhet och jobb. Förut blev jag tokglad när jag tänkte på det, men nu har det blivit vardag. Jag vill inte känna så. Jag vill vara vara sprudlande glad över min situation varenda sekund! Jag hoppas jag hittar tillbaka dit när det lugnar sig lite på jobbet efter Reseträffen. Och att jag slappnar av lite när jag får lön igen och kan andas ut efter att ha överlevt den här ekonomiskt krisiga månaden. Jävla SBAB.

Fast just nu är ändå det mesta ganska okej. Jag ligger i soffan och myser med Jerry. Har jobbat lite ikväll, och sparat in minst en timmes arbete för morgondagen. Det känns jättebra. Ännu bättre blir det när jag har fört över alla filer från den stationära datorn på jobbet till Jerry. Men det blir nog inte förrän nästa vecka.

Inga kommentarer: