onsdag, mars 07, 2007

Jävlar!

Lätt panik idag på jobbet. Har en lååång lista på saker som jag måste göra, men problemet är att det hela tiden tillkommer nya saker som måste göras direkt, så avbockningen på listan går långsamt. Med lite kvällsjobb hoppas jag kunna minska problemet.

På eftermiddagen ringde jag Izzas uppfödare, som jag planerar att köpa valp av, för att höra hur det gått med den tänkta parningen. Än så länge har inte tiken löpt, men det blir tydligen när som helst. Om allt går som det ska blir det en norrman till pappa. En working kelpie. Så nu är det bara att hålla tummarna och vara tålmodig.

Efter jobbet sprang jag årets första intervallJÄVLAR. Jag hatar det. Hatar, hatar, hatar. Men oOo vad duktig jag var! Som vanligt ville jag gråta över hur jobbigt det var, men den känslan hade jag bara under första, andra och fjärde intervallen. Tredje kändes ganska bra.

Som grädde på moset, tårta på tårtan och ett skägg i lådan så har jag träningsvärk efter styrketräningen igår. Ryggen, magen, axlarna och triceps gör ont, vilket är lämpligt eftersom det var just dessa som fick sig en omgång.

Inga kommentarer: