lördag, mars 24, 2007

Myskväll med Harry och Jerry

Imorse vaknade jag halv sju och tyckte att det verkade som en bra idé att gå upp, eftersom jag kände mig lite rastlös. Fick i mig en skabbig frukost innan jag insåg att jag egentligen var väldigt trött och somnade om på soffan.

När jag vaknade igen var jag om möjligt ännu tröttare än innan, och det var högst motvilligt som jag släpade mig iväg till gymmet för att springa intervalljävlar på löpbandet. Trodde inte att jag skulle orka springa i ens fem minuter i det tillstånd jag var, men mot alla odds så gick det ganska bra.

Löpningen blev inte direkt någon energikick, utan jag var tvungen att vila en lång stund efter dusch och lunch innan jag orkade bege mig in till Odenplan för att handla lite fräsch frukt. Förutom att vara jättetrött så har jag varit konstant hungrig idag, och i min fruktskål fanns bara ett par ynka satsumas att knapra på. Men nu är det ordning på det. Bildbevis finnes.

Som vanligt är jag hyfsat uttråkad, men samtidigt alldeles för trött för att göra något åt det. Min plan för kvällen är därför att ligga på soffan, dricka mycket stora mängder te, äta en god wok, läsa Harry Potter och inte resa mig förrän jag absolut måste. Jerry får spela lite soft musik i bakgrunden. Antagligen blir det Sophie Zelmani.

Inga kommentarer: