söndag, september 09, 2007

Det är f-n inte mig det är fel på

Jag är perfekt. Jag är glad och vänlig, möter alltid världen med ett leende. Mot de som är mindre begåvade än mig har jag stort överseende och jag blir aldrig otålig när någon väljer att vara noggrann istället för kvick. Jag har aldrig några fördomar.

Mitt yttre är perfekt. Mina skjortor är alltid välstrukna, mina skor har alltid en precis lagom hög klack och ur handväskan kan jag alltid fiska upp det som kan rädda någons dag - ett plåster, en alvedon eller en tampong. Min mascara rinner aldrig och mitt läppstift sitter orubbligt och glänsande i 24 timmar.

Mitt hem är alltid skinande rent. Kylen är fylld av färsk frukt och grönsaker och varje morgon innan jag springer min vanliga runda i högt tempo bakar jag ett gott och hälsosamt bröd.

Som person är jag mycket ödmjuk.

Det är ganska klart att det inte är hos mig felet ligger, så innan du kritiserar mig nästa gång föreslår jag att du gör en analys av dig själv.

4 kommentarer:

u1hcnulf sa...

Du glömde kompentent...

u1hcnulf sa...

Ah. Fakk. Nu insåg jag att jag kritiserade dig här. Inte bra, med tanke på det bisarra kaoset jag sitter mitt i bland. Jag ber om ursäkt. Jag borde diska =( Och klippa mig.

Sofia sa...

Just det.

Anonym sa...

Kunde inte sagt det bättre själv...