torsdag, januari 10, 2008

Lite ris, lite ros, lite panik

Det gick ganska bra på kursen igår. Lite ris, lite ros, lite panik. Kursen inleddes med teori i en dryg timme, under vilken Elsa förväntades sitta lugn, tyst och still bredvid mig. Större delen av tiden uppförde hon sig faktiskt ganska bra, men hon hade små sessioner där hon pep, stökade runt och bet mig i benet.

När vi väl kom ut och började träna så uppförde sig Elsa bra. Hon förstod inte riktigt poängen med att lubba runt i cirklar i regnet, men hon joggade bredvid mig lite lojt och plikttroget. Gå fint kunde hon dock, och vi övade även lite på att "stå" inför utställningen på lördag.

Efter kursen blev det panik. Elsa smet ur bilen när jag tagit av halsband och koppel, ut på den kolsvarta gårdsplanen där folk just körde iväg i sina bilar, utan reflex och utan tanke på att komma tillbaka till mig. När jag fick chansen grep jag tag i henne där jag kom åt, och då fick hon panik och bet mig hysteriskt. Eftersom jag inte ville att hon skulle bli överkörd så höll jag fast, och till slut lugnade hon sig. Jag fick ont i handen. Subba.

Inga kommentarer: