fredag, april 18, 2008

Allt är så bra!

Igår var jag på en föreställning med Cullbergbaletten på Dansens Hus. Ja, du gissade rätt. Kulturtub med Mummy. Det var en högst märklig upplevelse. Första akten, 30 min, minns jag knappt. Andra akten började mycket lovande. Hög musik och knasiga pappersgubbar. Sen hände något - nämligen ingenting! Och jag somnade. Sen kom föreställningen igång igen, väggar i kulissen rasade, liksom ljuskällorna från taket och tyget som täckte scenens bakre väggar. Sen var det slut.

För övrigt mår jag så grymt bra just nu. Otroligt. Det är vår, solen skiner, jag har ett jobb som jag trivs med, en tokigt bra kille och massor att se fram emot. Typ ett helt liv. Jag har kommit igång så smått med träningen och även om det är aldrig så korta träningspass så gör dom skillnad för mig! Känns SÅ mycket bättre!

Lilla brun verkar ha kommit ur sin krisfas och uppför sig som en liten ängel. Lyder mig och sånt. Vi börjar varje dag i Ursvik med promenad och lite träning och vi har jätteroligt båda två! Jag är så glad att jag skaffade hund. Näst efter att ta körkort är det det bästa jag har gjort. Även om det är jobbigt ibland så finns det minst lika många tillfällen där hon skänker så oändligt mycket glädje.

Hon är en fantastisk liten hund!

Inga kommentarer: