måndag, oktober 13, 2008

Jo, lördagen var också bra!

Jag gick upp tidigt och åkte till Märsta för att titta när Elsas syskon gjorde MH. Det var intressant att se. En av syrrorna var ganska lik Elsa i sitt beteende, om än lite mesigare. Den andra var betydligt kaxigare och skällde friskt på de flesta av läskigheterna. Missade Elsas brorsa eftersom vi samtidigt hade brunch hemma för några av Jonas kompisar.

På eftermiddagen åkte vi till Rösjön och promenerade med hårbollarna. Fikade varm choklad och äppelbullar vid sjön. Det var inte soligt ute men det blir ändå ett så värmande gult ljus i skogen om hösten. Jättemysigt!

Som avslutning på denna eminenta dag åt vi först Tapas med Malin&Ola och sen gick vi på bio i Kista och såg Eagle Eye. En fullmatad action som inte tål för djupa analyser men som ändå var underhållande. Betyg 3 efter filmen blev 3.5 när jag sovit på saken. Men den gör sig nog bäst på bio.

1 kommentar:

Tvillingmorsan sa...

Hi hi! Var inne på din blogg flera gånger på söndagen för att se om du lämnat någon rapport om våran trevliga date, blev lite besviken när söndagens blogg kom upp istället. Nu är du förlåten! Hojta när du vill ha massage. Puss!