måndag, november 24, 2008

Lek i snön

Vilket väder det var igår kväll! Snöigt och blåsigt som tusan!

Jag och min Jontesnutteboll hade jultema under söndagen. Eftersom vi är bortresta nästan hela december så har vi fått börja lite tidigare. Igår bakade vi lussebullar och griljerade skinka, drack julmust och åt risgrynsgröt. Hade massa ljus tända och eldade i öppna spisen. Det var jättemysigt och jag hade inte alls lust att gå ut i kylan på kvällspromp med Elsa.

När vi väl kom ut så var det förvisso ruskigt, men också ganska vintrigt uppfriskande. Så jag och Grisen gick ner på fotbollsplanen och lekte, tränade lite lydnad och gjorde konster. Hon är så härlig! Vilken energi! Vi hade jätteroligt i snön!

Tillbaka inomhus började jag med första steget för att lära Elsa backa upp för en vägg med baktassarna. Fick tips av Helga på kalaset i lördags och det verkar coolt. Återkommer när vi har något att visa.


1 kommentar:

Katarina sa...

Hej!

Kul att hitta till din blogg! Nu är Fixa rejält underaktiverad och har ägnat sig åt att dra i kopplet, försöka jag bilar och att skälla på mötande hundar. Jag har alltid tyckt att hon har varit rätt lugn för att vara BC, men det är nog aktiveringsmängden som gjort henne sån. Nu exploderar hon snart känns det som, och dör av ren uttråkning!
Men vi kämpar på, en vecka kvar med koppelpromenader, och sen hänger vi garanterat med och tränar de två sista gångerna. Vilken kul blogg du har förresten, alltid intressant att snoka runt lite i folks privatliv ;-), det känns så tycker jag när jag läser bloggar.

Hälsa träningsgänget att jag kommer nästa vecka!