söndag, december 14, 2008

Helt underbar helg!

Ar tillbaka efter en helt fantastisk helg. I fredags tog vi hyrbilen norrut mot Glenworth Valley dar vi bokat en ridtur. Regnet formligen oste ner och vi blev sa forsenade att vi missade var ridtur. Planen var att campa pa omradet efter ridningen, men nu bokade vi istallet om turen till lordagmorgonen och akte till vinomradet Hunter Valley. Provade lite vin och tog sen in pa Potter Hotel och Brewery, dar vi (som i jag&jonas och tina&bjorn) delade en liten stuga med uteplats, kok och bubbelbad. Det fanns en bbq pa hotellet sa vi kunde ata var planerade campingmiddag.

Tidigt nasta morgon akte vi tillbaka till ridanlaggningen och red var tur. Det var otroligt varmt men en jattefin tur. Gruppen var stor och det var manga nyborjare med, men det gick over forvantan anda.













Vi fortsatte sedan till Blue Mountains dar vi checkade in pa Melba House, ett grymt mysigt litet B&B. Vi fick eftermiddagsfika och gav oss sen av till Blue Mountains stora turistattraktion - Three Sisters. Middagen at vi pa Rooster, en trevlig restaurang med en minst lika trevlig kypare.













Morgonen efter serverades en fyraratters frukost pa rummet och sen akte vi till Wenthworth Falls dar vi gick pa en vandring. ETA var 4-5 timmar, men vi tog den pa halva tiden. Icke desto mindre var detta en helt FANTASTISK promenad langs vattenfall, bergskammar och genom regnskogsliknande miljo. Jag var helt betagen och ar det fortfarande. Det var sa otroligt vackert att jag inte finner ord!! Branta trappor upp for berget, milsvid utsikt, kakaduor och smala vagar. Det finns sa manga bilder att visa och trots att de ar jattefina gor det inte miljon riktig rattvisa.

4 kommentarer:

Tvillingmorsan sa...

Hej på er! Kan ju inte säga att vi har samma utsikt direkt, vad sägs om regnit, grått och blåstig, skit trista sverige....Detta är antagligen bara början på eran fantastiska resa.
Puss och kram från en trogen följeslagare på nätet.

Sara J. sa...

Vad härligt det låter! :) Här hemma är jag förkyld och längtar efter att få börja springa igen...ha en fortsatt kanonbra resa! Kram kram

Karin sa...

Guu så fint, va tur ni hade oxå, att de va fint väder när ni va uppe i bergen!! =)

kram

Anonym sa...

Jag är avundsjuk...