torsdag, december 11, 2008

Serios shopping

Idag har vi shoppat. Vi gjorde ett forsok till shopping igar redan, da vi foljde en av vara guidebockers tips om var basta shoppingen fanns. Dar fanns ingenting. Nagra sexbutiker och convenience stores, men utover det - naathing!

Men idag hittade vi butikerna och det fanns en hel del att valja pa. Efter en trog start sa gick badas vara planbocker varma. Hittade en ny favvobutik som hette typ Surf, dive n' ski. For mig blev det en hoodie, ett par skona, lyxiga flip-flops, nagra armband och en top. Det var verkligen shop till you drop. Var helt slut pa eftermiddagen. Gick forbi en Bottle shop och kopte ol och en matbutik och kopte middag. Ska prova konceptet att ata hemma idag.

Det ar roligt med australiensare. De ar verkligen oppna, sociala och trevliga manniskor. Det ar latt att borja prata med folk pa gatan lite hur som helst. Nar de kliver av bussen tackar de ofta busschaufforen for turen genom att skrika "Thank you Mr Bus Driver". En trevlig gest som tyder pa att chaffisarna har star hogra i kurs an hemma.

Imorgon ar Tina och Bjorn lediga och vi ska aka till Glenworth Valley och rida pa en tvatimmarstur. Sen grillar vi pa kvallen och campar pa omradet. Pa lordag fortsatter vi till Hunter Valley for vinprovning och overnattning. Om vi hinner tar vi en tur till Blue Mountains pa sondag. Hall tummarna for vadret!!

2 kommentarer:

Tvillingmorsan sa...

Man kan ju inte ljuga och säga att man inte är avundsjuk på er...Jättekul att du hinner blogga lite för oss hemma i regnrusket. Ser fram emot en HOWHA-middag med dig när ni är hemkommna med tillhörande reseberättelse. Kram.

u1hcnulf sa...

Damn. Fett avis :)