tisdag, januari 13, 2009

The fortune teller said...

På Temple Street Night Market passade jag och Jontegull på att få vår framtid spådd. Vi prutade bara lite på priset... det gäller ju att vara försiktig när man förhandlar om sin framtid.

Vår spågubbe hade massor av spännande att berätta. Bland annat kommer jag att få två barn, en son och en dotter. Dottern kommer först. Vet inte om bruna luddiga tjejer räknas.

Min man träffar jag när jag fått mitt hjärta krossat fyra gånger. Han kommer att ha bra ekonomi, se bra ut och vara förnuftig. Det har varit och kommer alltid att finnas många pojkar i mitt liv.

Om jag ska flytta så ska det vara åt nordväst.

Det här året kommer att vara ett dåligt år för mig på jobbet, men sen blir det bättre. Det finns ett antal år då det är lämpligt för mig att byta arbete, men jag kan gott och väl jobba kvar på samma företag i 20 år till. Jag kan bli egen företagare när jag är 41 år.

Jag kommer att ha mycket god ekonomi från det att jag fyllt 31 år. Jag kommer inte bli rik (som Jontan skulle bli) men jag kommer ha det gott ställt och ha möjlighet att lägga undan pengar. På den fronten är framtiden mycket stabil.

I princip alla färger är mina färger och mina turnummer är 4 och 5 plus alla tal som följer om man adderar med 5 upprepade gånger.

Min hälsa kommer att vara top of the line. Spågubben såg inga fysiska bekymmer alls i min framtid. 2006 var ett dåligt år för mig mentalt, då det hände saker som var betungande, men jag kan leva tills jag blir 91 år eller ännu längre. Efter 91 är det dock upp till mig (?).

Inga kommentarer: