onsdag, mars 11, 2009

Dålig träning och bra träning

Vi börjar med den dåliga träningen. Det var igår. Var jätteladdad för att lydnasträna i Kista på eftermiddagen. Vi var ett helt gäng som skulle träffas och jag hade helt klart för mig hur jag skulle lägga upp träningen.

Pannkaka, det var vad det blev. Elsa var helt ofokuserad, så kär i Simba att hon inte kunde släppa honom med blicken och mer intresserad av allt annat i hela världen än mig. Så det blev inte så mycket av vårt träningspass. 1½ vecka kvar till tävling... haha.

Ett bättre träningspass var det imorse på gymmet. Duds köpte träningskort och vi körde stryketräning en timme. Kändes att det var länge sen för mig och det syns framför allt på vikterna. Jag klarar typ hälften av vad jag gjorde när jag tränade regelbundet, och ändå var det extremt jobbigt. Planen är i alla fall att komma igång igen, och att samtidigt få fart på båda mina föräldrar så att deras liv blir långa och hälsosamma.

1 kommentar:

Katarina sa...

Så där är det med hundträning, nästa pass går bättre. För mig och Fixa känns vartannat pass toppen, och vartannat pass varvar hon upp för mycket och det känns som vi traglar lite.

Men om jag ser träningen i ett större perspektiiv, kanske på en tvåmånaders period så ser jag ju att det går åt rätt håll. Stort lycka till på tävlingen, heja, heja, heja!