söndag, mars 15, 2009

Tragiskt fiasko för Måns

Igår firades Melodifestivalen hemma hos oss med för kvällen framtagen tv, middag och singstar tillsammans med Mikke&Greta och Gunnar&Malin&TheIvar.

Själva melodifestivaleventet blev tyvärr fiasko, precis som singstartävlingen "pass the mic" blev för team MJS. Två gånger. Vi var nära hela tiden men räckte inte hela vägen...

Men den här festivalen. Inte för att jag tycker att vinnarlåten var direkt dålig, men jag hade satsat alla mina stenkulor på Måns. Gulle-Måns. Han är ju bara såå söt!! Frikort! Som reserv hade jag Caroline af Ugglas, med hopp om att våra tavlor hade stigit i värde om hon vunnit. Dessutom var låten bra.

Nu blev det istället pop-opera och det är ju ändå på tapeten just nu. Imorgon intar nämligen Il Divo Globen och KulturTuben kommer naturligtvis vara där och bevaka evenemanget.

För mig väntar nu kvällsmat och en bok. Känner mig lätt kräkfärdig efter två små "semlor" med nutella & vaniljkräm istället för mandelmassa hemma hos Karin, men jag borde äta något som inte bara består av socker. Elsa är helt färdig och har tokdäckat i soffan bakom ryggen på mig.

Inga kommentarer: