måndag, april 27, 2009

En intensiv helg

Det har varit full fart hela helgen!

Fredag: Middag på Professorn och sängmålning med vänner i gamla lägenheten. Nu är sängen vit och fin och kommer smälta in med väggen så att den blir helt osynlig. Sängen alltså, inte väggen.

Lördag: Jontan på alla fyra i gamla lägenheten för att lägga nytt golv i kök och hall. Resultatet blev snyggt! Själv minglade jag med B-kändiseliten ombord på Baltic Queens jungfrufärd, tillsammans med en mycket trevlig trädgårdsdesigner/trädgårdsresearrangör och hennes sällskap. På kvällen målades sängen ytterligare, plus några lister och en tröskel. Balkongen fixades också.

Söndag: Gymträning med M&D resulterade i träningsvärk. Därefter ut i solen för kurs i tävlingslydnad på Ekhagens hundskola under några timmar. Efteråt kändes det som att jag fått en överdos av sol, hade svår vätskebrist och var fruktansvärt hungrig. Det var inte med lätta steg jag styrde kosan mot gamla lägenhetens förråd och en utrensning där. Mycket åkte i alla fall i containern, och det kändes som om jag slängde halva mitt tidigare liv och massor av minnen. Men jag tror det går över.

Idag: Blev det sovmorgon medan jag inväntade golvsliparen från Rådjursgolv. Han dök upp vid 10-tiden och sliter nu för fullt i lägenheten. Alldeles snart måste jag åka tillbaka och lösa ut honom, så idag blir det inte mycket arbete gjort.

Inga kommentarer: