onsdag, april 15, 2009

Stress, press och tristess

Hej hej, hallå dagboken!

Det har varit hemska dagar, de senaste. Jag stressar ihjäl mig på jobbet och hinner inte alls med det jag borde göra. BNI är dessutom en fantastisk källa till stress. Jag har lite snabbt och lätt räknat ut att jag lägger mellan 5 och 10 timmar på BNI varje vecka, förklätt i trevliga möten med de andra i teamet. Problemet är alltså att jag jobbar mindre, i syfte att få mer jobb, och resultatet blir att jag inte alls hinner med. Bakvänt!

Mest irriterande är att kvaliteten på mitt arbete blir så låg när jag är stressad, och det ger mig ångest och dåligt samvete.

För bara några dagar sen var jag världens lyckligaste person, allt var bra, och jag var frihet i en liten ask! Nu är verkligheten över mig som ett stort svart skynke och allt känns bara piss! Stress, press och tristess.

Men, som vanligt lyser det alltid en sol bakom molnens gråa skugga. Solen stavas E-l-s-a, min underbara lilla sockerbit! Hon börjar återvända från psykoland, där hon befann sig under löpet, och jag tycker att träningen går riktigt bra nu.

Inga kommentarer: