fredag, maj 29, 2009

Sedan sist...

...så har jag varit på Järfälla BK och tränat lydnad med Elsa. Bland annat presterade vi där ett fruktansvärt dåligt fotgående, vilket i sin tur lett till smärre ångest inför tävlingen imorgon. Träningen följdes av ett DTÄS-möte för att diskutera förslag på kommande regelförändringar inom bruks. Spännande människor och starka åsikter. Det tog lång tid.

Igår gjorde jag så min medborgerliga plikt och röstade i EU-valet.

Tillbringade sedan lite tid i tandläkarstolen, vilket var ett rent helvete. Jag höll på att få panik och bryta ihop på samma gång, men till slut var det över, om än bara tillfälligt. Ett litet hål går djupt ner i tanden och om inte pulpan (eller vad det heter) drar sig tillbaka tills nästa besök så är det rotfyllning som gäller. Muntert. Här betalar man lite glatt lika mycket för 3 x 40 minuters plågor i tandläkarstolen som det skulle kosta med en veckas semester utomlands.

Bedövad ända upp i örat och med lite dreggel längst bak i munnen som jag inte kunde råda bot på pga. bedövningen åkte jag hem och hjälpte far att masta på båten. Fyra gånger fick jag veva masten upp och ner innan alla snören hängde på rätt sida och den kom på plats.

Ljuspunkten på kvällen var när jag och Jontan drog in storkovan på triss! 25 kr! Gånger två.

Inga kommentarer: