onsdag, juli 08, 2009

Igår - födelsedag hela veckan | Idag - skit

Igår var en bra dag! Det var födelsedag hela veckan med lunch hos farmor med faster och mamma, trisslott med en miljon i vinst (skrapas fram imorgon), postpaket med tre rosa frisbees (putter, Cheetahhh och Super extra long and straight no turning perfekt mega modified wasp), middag på stan och nya prompanpassade gympisar.

Idag är inte en bra dag. Inget födelsedagstema. Totalt störtregn på väg in till stan och så mycket vatten på vägen att det tog tvärstopp när jag kom körande. På E4 vid Haga Norra fick alla körfält utom ett stängas pga allt vatten. Väl inne i stan sken solen på torra gator. Ner i tandläkarstolen och sedan tog misshandeln vid. Upprepade sprutor, löjligt bedövad, smärta ändå vid borrning, lång tid och allmänt hemskt. Var helt skakis, som vanligt, när det var klart. Blev ändå lite billigare än väntat. Tandvårdsbidrag 150 kr, tack för det.

Nu är jag hungrig och tesugen men får så klart inte dricka varmt eller äta på några timmar.

2 kommentarer:

åsah sa...

haha! bilden är ju helt genialisk! skönt att det är över nu! Visste du skulle klara det! Hoppas det blir en bättre dag imorrn. kom och träna med mig om du hinner...

Simon sa...

Var det inte svårt att få ut kameran ur munnen sen? Eller drar man bara i objektivet?