måndag, september 07, 2009

Flickan i glaskulan

Jag glömde bort min pappas födelsedag idag. I juni glömde jag bort min mammas födelsedag. I maj glömde jag Tinas födelsedag.

Jag glömmer inte födelsedagar, det är inte min grej.
Jag kommer ihåg.

Livet känns inte som det var. Jag vet inte ens vem jag är längre. Det händer så mycket och tiden går så fort att jag inte hänger med. Jag har tappat kontrollen, börjat bita på naglarna, blivit tjock. Jag knarkar socker värre än någonsin och jag gör inget annat än lama, värdelösa försök att stoppa det. Varför har det blivit så? Och varför är jag konstant stressad? Vem satte mig i en glaskula?

Det känns mest som om jag går runt och är glad och lite dum. Inte koll på nånting helt enkelt. Har blivit dålig på att passa tider också...

Glad och lite dum.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att du inte glömde min, puss och kram isabella

Tvillingmorsan sa...

Ja det var en jäkla tur för annars hade du legat risigt till, trust me! ;) Ser fram emot våran date på torsdag (för den har du vell inte glömt)Så får vi stoppa tiden och bara prata massa skit, puss!

åsah sa...

jobbigt med stress. jag känner igen det där... jag tror det är stressen som gör att du glömmer grejer och allt. Du borde hitta något som kan hjälpa dig att tagga ner, annars så kan du ju bli sjuk.. (säger jag som har samma problem, men inte gör nåt...)