måndag, februari 15, 2010

Jämngrått


Okej, söndagen var betydligt bättre än lördagen men den var ändå som allt annat just nu. Jämngrå. Jag känner mig trött, frustrerad, omotiverad och lam. Allt jag gör känns en smula oengagerat och det känns som om jag skulle behöva en rejäl spark i sidan för att vakna till liv.

Elsa gör i alla fall sitt bästa för att hålla mig på gott humör, något annat kan man inte anklaga henne för. I helgen har vi tränat stegförflyttningar och framförgående. Har börjat med stegförflyttningar där vi står mot varandra så att jag ska ha uppsikt över hur hon rör sig. Åt vänster går bra nu men till höger har vi inte kommit så långt än. Framförgåendet har gått bra inomhus och ytan inne räcker inte riktigt till nu.

Idag tränade vi utomhus på DTBK med Katarina och Fixa och då provade jag framförgåendet igen.Tyvärr funkade det inte alls så bra. När ytorna runt omkring blev stora blev Korvis på tok för ivrig, men jag antar att det bara är att öva vidare. I övrigt gick träningen så där. Elsa var lite överallt och bara halvt intresserad av att utföra uppdragen hon fick av mig. Blev lite störningsträning, några förberedande skotträningsruscher och inkallningar med apporten. Märks att vi är en smula ovana att träna utomhus.

Önskar att jobbet kunde vara lika inspirerande som Korven, men så är det inte. Istället känns det som att allt här går åt helvete och blir fiasko. Eller så är det bara så jag upplever det. Jämngrått.

1 kommentar:

åsah sa...

hehe, du får en spark av en glad men galen aussie ;) hoppas det går bra!