tisdag, februari 23, 2010

Nu är vi ensamma igen...

... jag och Elsa. Jazztrumman har åkt hem till sin mamma idag och jag saknar henne faktiskt lite. Jazza alltså, hennes matte känner jag inte så bra. En så rackarns gosig, glad och kärvänlig hund som Jazzen kan inte bara försvinna obemärkt. En riktig mystrasa. Känner mig otroligt "hundsjuk" nu men det verkar som att jag och Korven kommer få fortsätta hänga ensamma ett tag framöver.

Det blev ju inga valpar från Klurbus, men kanske, kanske kan det bli en annan valp från Vickulas i sommar. Detta återstår att se. Att utöka familjen med ytterligare en kelpie är inget man riskerar att göra förhastat, men tålamod lär visst vara en dygd har jag hört. Får istället fokusera på att tävla ordentligt med Elsa under våren. Hoppas kunna göra debut i agility och spår, och sen är det på tiden att vi tar oss upp till Lkl 3. Det är ju tur att jag råkar ha världens bästa hund. Håll ögonen på henne.

Ps. Jag var tvungen att photoshoppa in en svans på Elsa. Hennes syntes inte i bilden och hon såg jättelarvig ut. Det blev inte jättebra. Förlåt.

Inga kommentarer: