måndag, mars 15, 2010

Aktivitetshelg

Aktivitetslördagen började i Kista med lydnadsträning tillsammans med Katarina och Fixa. Kände mig väldigt nöjd med Elsa. Övade platsliggning och hon kändes trygg, sittande i grupp (är det en grupp på två?) var inte heller något problem. Sen blev det ett par budföringar (hon tjuvstartar från mottagaren) och nästan ett helt klass 2 - program. Fotgåendet var okej, bättre fokus än tidigare men fortfarande med lite snea sättanden och sånt. Lutar åt att jag startar tvåan igen i början av april. Vore skönt att bli av med den.

Kommenderade Katarina i klass 3 och Fixa är så grymt duktig i precis allting. Önskar jag hade samma målmedvetenhet och tydliga krav som Katarina. Allt såg perfekt ut!

På kvällen var jag och Jonas iväg till Almåsa konferens för en middag i Svartkrogen.Jag har skrivit om upplevelsen på Sällskapsresors hemsida. Jag tycker det var grymt, och till och med värt att missa melodifestivalen för. Rätt låt både vann och kom tvåa. Hejade på både Anna och Salem.


En god nattsömn och frukost senare åkte vi hem, tvättade Pedro på vägen och sen var det dags för TÄS-möte hemma för att diskutera kommande tävlingar, KM och träningstävlingar. Avslutade kvällen i horisontalläge framför "The taking of Pelham 123". Betyg: 5 tootsies (av 10 möjliga).

Inga kommentarer: