onsdag, mars 17, 2010

Jag och pensionärerna

Jag kan nu glädjas åt att jag förhoppningsvis kommer att få ha mina lårbenshalsar intakta under resten av vintern/våren. Igår köpte jag nämligen broddar. Pensionärsbroddar tänker du, men nej nej. Löparbroddar.


Joråsåatt... Om man stoppar dessa finurliga små ting i en pappkartong och skriver PRO på så betyder det att det är godkända löparbroddar som inte har någonting alls att göra med töntiga pensiobroddar. Sen kan ju jag i och för sig tycka att det här är ett mode som borde sprida sig ner i åldrarna, eftersom även de under 65 år borde ha ett intresse av att kunna hålla sig på benen på istäckta gångvägar.

Provpromenerade halkskydden till Edsbergs slott i morse och är väldigt nöjd. De satt på bra och det var stor skillnad på fästet. I eftermiddag ska jag provspringa dem hem, den södra vägen runt Edsviken. Det är ju inte alla som har lyxen att just nu få springa på soliga sandstränder i Monte Gordo som Sara och Erik... Orättvist!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

På mattan...

Sara J. sa...

Mycket orättvist! Jag är fortfarande inte helt säker på att jag förtjänar denna fantastiska resa. :) Men innan jag vet ordet av kommer jag vara tillbaka i snömodd och is, var så säker...

Kram!