söndag, april 11, 2010

Ledsen, besviken, arg och uppgiven

Tävlingen idag gick åt helvete. Jag var galet nervös innan men det kändes ändå bra för Grisen var glad och på gång, inte låg och spänd som hon brukar vara. Låg hon på platsliggningen? Nej.

Så jag bröt och åkte hem. Ledsen, besviken, arg och uppgiven. Vad hjälper det att hon ligger på träning när hon inte gör det på tävling? Hur ska jag kunna fejka en sån grym nervositet att vi kan träna helt tävlingslikt? Jag kan ju inte bara tävla på hemmaplan för att lyckas?

Nästa vecka tänker jag i alla fall ta revansch när vi startar appellen. Tre minuter platsliggning med mig inom synhåll på hemmaplan borde vara en baggis. Om inte så lägger jag ner.

När vi kom hem ägnade vi dagen åt trädgårdsarbete. Det var suveränt mysigt och Elsa låg som en liten prinsessa i gräset och åt på en tuggis. Hon var så himla söt att jag förlät både henne och mig själv för morgonens misslyckade tävling. Älskade voffen!!!

I trädgården klippte vi bort halva taggbusken från helvetet och fikade i solen mot garageväggen. Så najs.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Skit också va tråkigt!!!!!
Kram och ge inte upp!

åsah sa...

ge inte upp!! jag har ju samma problem med aila.. vi ska klara det!

sofia o simba sa...

Jädrans jäkla skit, att det ska va så svårt!!?? Men ni fixar det till slut, även fast det känns kämpigt! Kanske du måste bete dej jättejätteskumt på träning, typ skaka och hålla på, så kanske hon inte märker din nervositet sen...hmm? Kram!!