torsdag, maj 20, 2010

Jag är döende

I förrgår hade jag en teori om att min långdragna hosta och magbesvär var ett tecken på allergi. Vårdguiden.se angav de båda som symptom och jag ringde direkt min personliga sjuksyrra och frågade om det var detta som drabbat mig. Svaret blev att det nog inte var så.

Morgonen efter, det vill säga igår, vaknade jag och mådde så där. Idag mår jag sämre. Tjyvens!! Snorigt, hostigt, huvudvärkigt. Men tapper som jag är sitter jag här och kämpar på jobbet. Har i alla fall tagit med mig en äppelpaj som jag tänkte muta medarbetarna med när jag sticker hem lite tidigare i eftermiddag.

JAG VILL INTE VARA SJUK HELA TIDEN!! GAH!

3 kommentarer:

åsah sa...

har du tagit blodprov och sånt? Verkar ju skumt! Det är inte mögel nånstans i huset? Eller nånstans? Verkar konstigt att du blir sjuk hela tiden som både äter bra och motionerar och allt!

Katarina sa...

Du kanske tar ut dig för mycket när du tränar? Då försämras ju immunförsvaret?!

Tvillingmorsan sa...

Hej snuttis! Det där med mögel verkar ju skumt, dessa symtom som du har tycker jag man kan koppla ihop med mögel. Men på sätt och vis får man vell hoppas att det inte är det. Du kan ju också prova om receptfri nässpray/tabl mot pollen kan funka. KRAM.