fredag, september 10, 2010

Djungelboken

Idag på förmiddagen var vi på utflykt. Först åkte vi till Edsberg och promenerade lite på fälten och i skogen. Räkan traskade på bra men med allt att upptäcka blev hon snabbt trött. Sedan åkte vi till M&D och där somnade hon direkt i Mummys famn. Sen tittade vi in på jobbet, Räkan hjälpte mig att öppna lite post och så lämnade hon en liten våt souvenir på golvet med orden "I'll be back"!

Sen har vi varit hemma resten av dagen. Alla tre däckade i biorummet efter lunchen och på eftermiddagen var vi ute och grävde bort en kulle i trädgården och flyttade några växter. Kråkan är mycket duktig på att gräva. Hon gräver gärna just där jag gräver bort och hon gräver ännu hellre upp om jag just har grävt ner. En planta till exempel.

I övrigt spelade vi upp en liten teatersnutt från Djungelboken under eftermiddagen när vi var ute. Jag var Bagheera, Elsa var Baloo och Reka var Mowgli. Vi framförde en exakt replika av den klassiska scenen där Baloo ska lära Mowgli slåss som en björn. Och Mowgli är nog tuffare än somliga tror. Trots att vi inte hade tränat innan så blev det otroligt likt originalet.

Rabattröjare!

2 kommentarer:

Simon sa...

Jösses, vilken liten sötnos hon är!!

Anonym sa...

Söt bild - har snott den ;-) Vilka fina mörka ögon hon har! Visst såg jag att de var på G att mörkna, men nu är de allt mörkare än när hon åkte?!?!???
/Fia