tisdag, december 07, 2010

Skön känsla x 3

Skön känsla #1: Spikmattan
Jag la handen på en spikmatta på Clas Ohlson i helgen när jag stod och hängde i väntan på JG. Och fick en oerhört skön feeling upp i armen. Det var helt märkligt! Jag trodde inte ett ögonblick på att en sån där skräpgrej skulle kunna göra något annat än ont, men nu funderar jag på om jag måste tänka om. Den vetenskapliga effekten kan man ju fortfarande fundera över, men känslan var i alla fall oväntat skön!

Skön känsla #2: Formen
Jag känner mig i fantastiskt bra form just nu och det märks extra väl när jag promenerar, vilket jag lyckligtvis ägnar mig ganska mycket åt. Magen känns tajt och stabil, ryggen är med i matchen och jag känner varje rörelse jag gör på ett helt annat sätt än förut. Jag har kört med viktklubb.se men inte tappat något i vikt de senaste månaderna, trots att jag varit väldigt duktig och sparsam med kalorierna. Men det gör absolut ingenting. Jag riktigt känner hur kroppen ändå förändras och hur fett byts mot muskler. Ökningen från två till tre styrkepass i veckan, kombinerat med att jag verkligen kommit ut på mina tre löprundor, har definitivt gett märkbara resultat. Fast inte överallt, jag har till exempel fortfarande bara en ruta på magen. Dammit.

Skön känsla #3: Benvärmarna
För ett par veckor sedan köpte jag mitt första par benvärmare för 49:50 på H&M. Sedan dess har det blivit många fler par, för jäklar vad skönt det är! Definitivt ett av mina bättre köp! Dessutom kan man ha dem som armvärmare. Jag skojar inte. Det är grymt! Heja 80-talet!!

Inga kommentarer: