söndag, januari 23, 2011

Jösses vad bra!

Puh, ligger nu i sängen redo att strax toksomna efter en fullmatad dag.

Idag var det som vanligt TSM-träning och jag är vansinnigt nöjd med min insats. Redan förra veckan bestämde jag och Sara oss för att prova 4:15-gruppen som springer lite snabbare än den vi brukar springa med. När Sara sms:ade sig sjuk imorse funderade jag på hur jag skulle göra, jag som precis också varit sjuk. Skulle jag välja den snabba gruppen även utan Saras stöd eller den vanliga trygga gruppen?

Jag valde den snabbare och fick istället trevligt sällskap och pepp av Olof som brukar springa med 4:15-gänget. Och hej vad det gick!

Bra underlag gjorde att tempot skruvades upp och det gick tydligen mycket fortare än vanligt. Det var inte bara jag som var jäkligt trött efter 18,5 km med ett snitt på 6:23 min/km. Så snabbt springer jag inte ens kvalitetspassen som är hälften så långa (vilket nog tyvärr tyder på att jag fuskar då). Dagens träning var riktigt jobbig men jag fixade den ju! Jag klarar mer än jag tror. Jag är grym!!!

Nästa vecka blir det dock 4:30-gruppen igen när schemat säger "medelhård distans" och högre tempo än vanligt för alla grupper. 4:15 ska springa på ca 6:05 min/km i 17 km och det blir för tufft för mig. Hur bra jag än må vara.

Har dessutom tittat på hus idag (inte till oss förstås), gått två långprompar och tränat hundarna, påbörjat första delen av hemuppgiften på databaskursen och sett en halv film - Splice. Vi var tvungna att bryta halvvägs för att Jontan inte klarade att se mer. Oklar anledning. Kanske för att alla förekommande varelser såg ut som penisar och det var många sprutor inblandade. Vi ser eventuellt klart den senare, när han har samlat ny kraft.

Godnatt!

Inga kommentarer: