torsdag, april 28, 2011

Ny vän, spår och yoga

Det är roligt när man helt plötsligt och mycket oväntat träffar en ny vän. För några veckor sedan sprang jag och Gunnika på varandra i skogen av en händelse och pratade en stund. Läs om det här.

Hon berättade bland annat om sitt projekt 52 adventures och på något sätt klickade det mellan oss. Det verkade som om vi hade väldigt mycket gemensamt och det kändes roligt att följa upp kontakten.

Idag träffades vi igen för att promenera, spåra med hundarna och fika. Det var verkligen en supermysig förmiddag och Gunnika är en otroligt lättsam och inspirerande person. Kändes som att vi hade miljoner saker att prata om. Det var helt enkelt jättetrevligt! Så tusen tack för idag, det blir fler gånger!

Reka fick ett litet kort godisspår som hon klarade galant. Ska strunta i godiset nästa gång och se hur hon löser det. Hon känns väldigt lugn och metodisk, så det borde inte vara några problem.

Gunnikas superfina mini-aussie Diesel, som idag var hopplöst förälskad i Reka, fick ett påsläpp och ett ängsspår med fyra pinnar. Med tanke på att han hade huvudet fyllt av snuskiga tankar på Reka, och alla valpar de skulle göra tillsammans, så tyckte jag han löste uppgiften beundransvärt. Han var lite kluven ibland men det var väldigt bra när han glömde söta kelpien för en stund och ägnade sig helhjärtat åt spåret.

Elsa fick också ett ängsspår som hon i det stora hela löste bra. Jag hade gjort det lite för svårt för henne med vinklarna, så där tappade hon bort sig, men hon plockade apporterna jättebra och det är jag verkligen glad över. Men vi jobbar vidare!

Var rätt trött när jag kom hem och funderade ett ögonblick på om jag skulle strunta i den inplanerade eftermiddagsyogan, men bestämde mig ändå för att åka på den. Och det var som vanligt skönt att bända och böja lite på kroppen, så jag är glad att jag inte lät bli.

På det hela taget en mycket bra dag!

1 kommentar:

Sara J. sa...

Låter mysigt! :)