tisdag, maj 10, 2011

Riktigt pissig dag

Ensam på jobbet idag. Pappan är på Danderyd och skaffar sig tuffa Rambo scars och ett längre liv. Det är givetvis honom det är mest synd om, men som jag sagt så många gånger förr, det här är en blogg om mig, här är det mig vi lider med.

Och som vi lider! Vilken jävlaskitcrappighelvetesdag! Det känns som att hela min insida vrider sig i stress, axlarna touchar öronen och magen knyter sig. Jag hinner inte. Jag har ingen att diskutera problemen med, jag har inget facit att gå efter och det ringer tamigfan HELA tiden. Dessutom har jag fått otrevliga samtal, ett idag och ett igår, som har gjort mig så inihelveteförbannad.

Nu får jag i alla fall gå hem. 

Imorgon blir det nog bättre. Har en agilitydate med EM att se fram emot på morgonen, jag kommer ha hjälp på kontoret under dagen och jag ska springa intervalljävlar med PT-Tompa på eftermiddagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

och snart åker du till Gotland och får ha semester i 3 dagar med hästar, hundar, vin Eurovision och trevligt sällskap, vi hörs
kramar isabella

Sofia sa...

Ja!!! Det kommer bli hur bra som helst!!

åsah sa...

ta verkligen hand om dig nu och tänk själviskt!! jag läste just en artikel om en som fick stroke när hon var väldigt ung pga stress... så var försiktig! kram