tisdag, juni 21, 2011

Det var som vanligt...

Fick kämpa mig ur sängen i morse. Kampen fördes mot ovilja att gå till jobbet och en stel, stel kropp. Tränade sista passet för "terminen" med PT-Tompa igår och som vanligt är man ju halvt förstörd efteråt. På ett positivt sätt. Jag tyckte jag var duktig igår, slet mitt bästa, ville aldrig ge upp även om det inte alltid blev som jag ville i övningarna. Det räckte så långt det räckte så att säga. Och träningsvärken kommer som ett brev på posten. Lovade dessutom att ta två veckors semester från all typ av träning under sommaren.

Åkte till Kista idag på morgonen och tränade agility med tjejerna. Är grymt nöjd med båda två! Körde några handlingövningar och sen tränade vi på vippen. Reka har inga problem med att själv orsaka ljudet från gungan när den går i marken och hon tycker det är ordentligt lajbans.

Elsa fick göra ungefär samma sak, fast något ljud var det inte tal om. Vi kom så långt att hon duttade med tassen på vippen som jag höll en millimeter ovanför marken. Bara att den rörde sig så lite tyckte hon var en aning obehagligt, men det gick bra i utbyte mot korv.

Det bästa var att jag återigen hade så jäkla roligt! Ville inte åka därifrån.

1 kommentar:

EM sa...

Kanon!! 1 mm är en mm och det är def en bra start, heja er!

Du... det är kris på jobbet så jag måste hoppa in för djurvårdarna och börja tidigt på morgonen PLUS att jag skall till Milano on-to (hade jag visst glömt...) så... sorry!! Alt om du orkar/kan/vill/får lov att ta dig till Huddinge HU på tisdag kl.21 då det redan står en bana framme - som vi sedan får plocka bort (har kurs 18.30-21.00):)