tisdag, juni 07, 2011

Morgonträning

Eftersom agilityn igår var tvungen att utgå till förmån för segelbåtstvättande så åkte jag och tjejerna till Kista och körde banan nu på morgonen istället. Elsa var superduktig och första varvet gick grymt bra och helt sjukt snabbt! Andra varvet insåg jag att jag missade en del av banan första gången och det var därför det gick så snabbt. Men det gick bra när vi körde hela banan också, även om jag som vanligt styrde lite svajigt.

Med Reka tränade jag däcket, tunnel med hopphinder efteråt och inkallning över ett hinder. Det är inte lätt när det är svårt. Det är svårt även när det är lätt. Vi fick till det till sist i alla fall och allting vi gjorde gjorde vi med massor av glädje och det är i slutänden det viktiga.

Min egen träning har inte riktigt kommit igång ännu. Längtar till gymmet men har ändå inte lyckats ta mig dit. Blev lite nedslagen när jag kom på att de byter till sommaröppettider snart, vilket innebär att de öppnar kl. 14 på dagarna istället. Jag fattar inte hur jag ska lyckas få till styrketräningen då. Att träna på morgonen är bra för det är en outnyttjad tid som ingen annan konkurrerar om. Att träna efter jobbet 4-5 dagar i veckan är inte hållbart. Måste komma på en bra lösning.

Har noll och ingen lust att jobba så det är tur att jag har löpning med Sara att se fram emot i eftermiddag, träning med PT-Tompa imorgon, massage på torsdag och fotvård på fredag. Sen är det äntligen helg igen.

1 kommentar:

em sa...

Jag vill absolutas träna igen på morgonen! SM nästa helg dock, så jag tänkte avverka det först. Eller, hur är det i morgon? Ngn bana på morgonen i morgon? Agility? Behöver verkligen belöna kf... messar...