söndag, augusti 14, 2011

Fullt fart och orimligt hög puls?

Tidigt i säng brukar betyda tidigt kuckeliku. Imorse gick jag upp kl. 7, åt en god frukost och satte sedan igång med att fortsätta grundmåla resten av staketet. Idag med pall att sitta på, eftersom jag fick grymt ont i ryggen igår. Tantvarning?

Målningen tog fyra timmar, sen åt jag lunch och hann sitta ner en halvtimme innan jag och tjejerna promenerade iväg mot Bergshamra. Där blev vi hämtade av M&D och sen åkte vi och besökte farmor och faster. Förutom gott fika fick jag en försenad födelsedagspresent från farmor, en bricka och en kokbok - toppen! Dessutom fick jag en hel uppsättning supersnygga kläder från faster. Har redan hunnit använda både brickan och en av klänningarna jag fick.

Hade löparkläderna på mig för att kunna springa hem från farmor, men efter ett halvt wienerbröd och en halv biskvi tvekade jag. Ett bestämt "spring nu!" från faster gjorde att jag i alla fall kom iväg. Det var en trevlig löptur, trots att jag sprang längs stora vägar hela tiden. The party's in my head, som September skulle säga. Försökte bara fokusera på att ta det lugnt och att tycka om löpningen.

När jag kom till Danderyds sjukhus hände något med min puls. Den blev jättehög, och det kändes sannolikt så länge jag sprang upp för den jättesega och långa backen, men trots att jag hämtade mig rätt snabbt så fortsatte klockan visa en puls mellan 190 och 200. Och där låg den mer eller mindre hela vägen hem. Hade dessutom glömt att stänga av en pulsvarning sen tidigare (pip om pulsen går över 185), så klockan larmade regelbundet. Jag blev helt stressad av det. Försökte ta det lugnt men jag kände mig hur bra som helst och ville springa på fortare. Jag fattar inte varför pulsen var så hög? Kan klockan ha fått spel? Eller kan jag ha så hög puls? Och i så fall, varför?

Om svar anhålles.

Man ser tydligt när det spårar ur

Inga kommentarer: