onsdag, september 28, 2011

Agility - klättring - agility

Vi börjar på agilityträningen i måndags, eftersom den var legendarisk. För första gången i vår karriär körde jag och Elsa hela agilitybanan, inklusive gunga. Förvisso höll jag i gungan, tog ner den extremt långsamt och lät Elsa mumsa så mycket leverpastej under tiden att hon knappt märkte vad som hände, men hej hallå! Vi gjorde det! Är så världsaglad över det!

I övrigt så tog det mest oändligt lång tid, över två och en halv timme totalt, med bara typ 3x40 sekunders effektiv träning. Ska nog fundera över om jag ska fortsätta med det där.

Gårdagen började hemskt, men blev bättre och bättre ju längre dagen gick. På kvällen träffade jag Äventyrs-Gunnika på Klättercenter i Solna. Är helt nöjd med klättringen! Det gick bra och det som var lätt förut kändes ännu lättare igår. Slutade (helt trött i armarna) halvvägs upp på en vägg, med en perfekt utmaning kvar tills nästa gång. Ser verkligen fram emot att ta mig an den leden igen.

Och i morse var det mer agility på schemat. Träffade Eva Marie och Äventyrs-Gunnika (igen, värsta lyxen!) redan kl. 06:15 och tränade ett par timmar. Sjukt hur fort tiden går. Första varvet kändes riktigt bra för mig och Elsa, sen fastnade vi i en svårighet som vi inte var riktigt redo för men jag vägrade ge mig. Löste sig väl sisådär.

Körde Reka lite på slutet också, ett par starter och vändor genom slalomet. En duktig liten tjej, och hon brydde sig inte alls om att Gunnikas vrålsnygga miniaussie Diesel tränade lite längre bort på banan.

Helt enkelt en väldigt bra start på dagen!

2 kommentarer:

Eva Marie sa...

Håller helt med, en riktigt bra start på dagen idag :) Toppenträning!

Gunnika sa...

Instämmer med föregående talare (skrivare?), kanonkul! Tack för att jag fick följa med, och jag ser redan fram emot nästa onsdag!