torsdag, november 17, 2011

Inte helt oväntad träningsvärk

Träningsvärk! Från handlederna ner till knävecken. Tror det är en kombination av sviter från klättringen i tisdags och träningen med PT-Tompa igår. Underarmarna är definitivt från klättringen, men sidan, bålen, rumpan och benen är från träningen. Ryggen är lite oklar.

Det var ett bra pass igår. Kände mig pigg och alert i huvudet men blev samtidigt grymt trött i kroppen vid varje övning. Trött men inte så att jag tog helt slut. När jag gjorde övningarna kändes det inte som att jag skulle klara en enda repetition till, men jag återhämtade mig snabbt och var helt redo igen vid nästa set. Skönt att känna att viloveckan gav önskat resultat!

Blev ganska mycket benträning igår. Några olika varianter av utfall - på bosu, med rotation i ft450 och med vanliga bicepscurl. Sen baksida lår på flowin, benpress, insida lår och baksida lår/rumpa i höftmaskinen. Dessutom crunches i sidoplanka i trx, stående crunches åt sidan med rep, tricepspress med vindrutetorkarben, bröstpress i kryssdrag med en trissa lågt och en högt och så alldeles för många drag i den vidriga ropetrainern. Kanske har jag glömt något, men min kropp har som sagt inte glömt.

Efteråt kände jag mig som ett uppladdat batteri och ångade runt elljusspåret i skogen med flickorna i en farlig fart. Det tog ungefär 40 minuter och efter det kändes det ganska skönt att komma hem, krypa upp i soffan med middagen i knät och kolla på piratfilm. Sen sov jag och myshunden Reka sked hela natten (vilket är en av anledningarna till att Jontegull inte ska fråga mig om vem jag helst väljer av honom och henne).

Ikväll ska jag klä på mig pannlampa, reflexer och hundar i sele och provspringa foten. Äntligen!

Inga kommentarer: