tisdag, november 15, 2011

Om du undrar?

Så känns foten mycket bättre. Igår kutade jag som en nordanvind under agilityn utan att ens reflektera över att jag kanske inte borde gjort det. Kom på det när jag åkte därifrån först. Var lite öm imorse men verkar inte ha tagit värre skada än så. Jag vilar ett par dagar till, sen får det f-n vara nog.

Agilityn gick ganska bra. Körde Reka först och vi hade lite problem i slalom, där hon av någon anledning började ta två portar åt gången. Sen har vi som vanligt mycket kvar att lära i handlingen. Måste träna raksträckor och hindersug. Bland annat.

Elsa gick bra men blindbytte mig några gånger, till synes omotiverat. Nu gör hon ju sällan saker som jag inte omedvetet säger åt henne, så sannolikt vred jag lite fel eller viftade lite konstigt med någon arm. Hinner ju inte riktigt fundera över vad jag gör, det går för fort.

Tillsammans med Annie/Stella och Lena/Vilda/Engla har jag nu bildat ett agilitylag i large, och vi ska vara med på Kistamässan i januari. Två agilityklasser med garanterad disk och en hoppklass med sannolik disk. Fast jag har ju faktiskt sex veckor på mig att få Elsa över vippen utan godis. Kanske kan gå? Roligt ska det i alla fall bli. Känns som ett bra lag, vassa hundar.

Inga kommentarer: