fredag, februari 24, 2012

Inlägg nr 4 - babys

Jag har några tankar kring det här med barn. För det första verkar det högst sannolikt att världens larvigaste, omognaste lilla kelpie kommer att bli mamma före mig. Hennes graviditet planeras just nu, till skillnad från min.

När bästa lilla vännen ska få valpisar lämnas inget åt slumpen. Den blivande pappans egenskaper kontrolleras noga, tidigare avkommor röntgas och utvärderas. Ynglen som föds blir (förhoppningsvis) en perfekt genetisk kombination av sina båda föräldrars absolut bästa egenskaper. Det tänket kan jag sakna lite när det kommer till människor. Här korsas knäppskallar hej vilt och ingen kontrollerar resultatet. Personligen tror jag att Jonas är ett bra val för mig men lite statistik skulle ju inte skada.

Om jag själv får barn i framtiden vill jag förresten sno några av de aktiviteter som följde efter att Vickan och Danne fått sin sessa. Jag vill ha fullt pressuppbåd när Jontan tårögd berättar att vi har fått en son och att vi är SÅ lyckliga. Jag vill ha vittnen som skriver under på att vårt barn inte är en bortbyting och jag vill att det ska skjutas salut kl. 12:00 dagen efter födseln. Det fram tills dess hemliga namnet, Bo Evert Darth Mimosa Demnert, kommer att meddelas vid en konselj. Lokala konditorier ska sälja Bo-bakelser de närmast följande veckorna. Inga konstigheter.

Eller tänker jag fel här?

Baby stulen från latoro.com

Inga kommentarer: