måndag, maj 14, 2012

2 x snorkling

Det blev två båtturer idag. Först en tretimmars "Dolphin Watch and Snorkel Tour" som var ganska tråkig. Tråkiga flasknosdelfiner som inte lekte och tråkig snorklingsplats. Fast snorklingen var ändå häftig så efter en hel del velande, en dusch, en lång promenad till Ft. Zachary Tailor beach och en lunch så bestämde vi oss för ytterligare en båttur.

Den här gången tog vi "The double dip", en till tretimmarstur med två snorklingsstopp vid världens tredje största barriärrev. Skumpig båtresa där många, inklusive jag, blev sjösjuka. Blev än värre illamående av snorklingen, vilket var helt oväntat. Det var höga vågor och nästan lite läskigt ibland. Vid andra snorklingsstoppet var det på mållinjen att jag tog mig upp på båten utan att kräkas i vattnet. När jag satt på stegen lugnade sig dock magen och jag klarade mig utan missöden. Många andra hade inte samma tur.

Såg coola färgglada fiskar, simmade i stora fiskstim (och kände mig som en i gänget), tittade på koraller och såg några riktigt stora fiskar av okänd sort.

Sen åt vi semesterns sista riktiga middag på A&B Lobster House. Kanske semesterns bästa middag också. En fin sallad till förrätt, Stone Crab till huvudrätt och en sinnessjukt god, och prisbelönt, efterrätt med romflamberade bananer med bananglass i hasselnötspralinkorg.

Imorgon avslutar vi Key West med frukost på rummets egen, privata veranda och ett besök vid USA's sydligaste punkt.

VILL INTE ÅKA HEM!
(Pls send dogs and more money.)

Inga kommentarer: