torsdag, augusti 23, 2012

I korthet

  • Det regnade katter och hundar i morse när jag gick promenad. Blev fullständigt dyngsur.
  • Fick sitta i kö och rullade 20 km/h hela vägen runt Edsviken. Tog dubbelt så lång tid som vanligt att komma till jobbet.
  • Ikväll har jag två hundaktiviteter och eventuellt går jag inte på någon eftersom jag måste handla och packa inför imorgon. Tiden får utvisa. Känner mig trött och sliten, i alla fall mentalt.
  • I helgen ska vi vandra Jämtlandstriangeln med M&D. Fick följande fina tips av Monica, en av mina duktiga reseledare: "Betr. fjällvandringen rekommenderar jag dig att vara klädd i kjol. För att skrämma björnar på flykten ska man vända ryggen till, luta sig framåt och dra upp kjolen. Då blir björnen så rädd att han ger sig av. Detta har jag läst i tips för fäbodstintor i Dalarna så det måste väl vara sant." 
  • Drömde mardröm inför bröllopet igen. Allt var oorganiserat och vi hade glömt göra bordsplacering. Folk höll tal hur som helst och borden saknade dukar. Flera gånger sa jag till mig själv i drömmen att detta är en dröm, det är inte för sent att rätta till det. Vaknade ändå med ont i magen.
  • Har bröllopsklänningsångest. Hade tänkt åka till en butik idag och titta men så visade det sig att de tagit semester och håller stängt till början av september. Jag har en klänning som kanske går att fixa till... (jag klipper till med saxen) men jag vet inte. Eller så beställer jag från nätet.
  • Min lunchlåda är inte god. Lagade Karibisk kyckling med mangosås från senaste numret av Buffé och det blev... inte gott. Ätbart, men inte gott. Deprimerande.

3 kommentarer:

Gunnika sa...

Min lillasyster är annars skräddare och en jävla fena på sy bröllopsklänningar till ångestdrabbade brudar! :-)

Gunnar Demnert sa...

Alltså. Eftersom det är din käre farbror (jag) som är toastmaster kan jag lova dig att folk inte kommer att hålla tal hur som helst. Hur skulle det se ut?

Och ja, kära läsare - det är alltså till mig man anmäler sig om man tänker sig att hålla tal. Hur då? Jo, till min mail. Står i inbjudan, dårå.

Bordsplaceringen lär ni nog inte missa att göra, dessutom släpper toastmasterns kvalitetssäkring inte igenom vad som helst på det området. Står gärna till tjänst med råd och tips.

Bröllopsklänningen VILL du nog inte att jag hjälper till med, så där tror jag nog Gunnikas tips är att rekommendera.

Sofia sa...

@Gunnika Det är ju fantastiskt. Jag har en tråd ute men jag återkommer till dig.

@Gunnar Du har så rätt, så rätt. I allt. Bröllopsklänningen får du gärna hålla tassarna ifrån, men i övrigt är jag glad att du är med och fingrar. :)