lördag, augusti 11, 2012

OS-guld till Elsa. Eller något åt det hållet...

Agilitytävling på Södertälje BK. En lång dag, eftersom de valt att lägga klasserna så otroligt korkat. Kom dit strax innan kl. 10 och vi var klara vid 17:30. Puh. Mina fina hundar gjorde det dock mödan värt att vänta.

Rekas hopplopp bjöd på det vanliga slalomstrulet, men idag fick hon bara två chanser, sen gick vi förbi och gjorde en "ny" start. Resten av banan tog hon galant.

Elsa vann sitt hopplopp och det är jag så klart väldigt glad över. Men det roliga med agility är att ett lopp som innebär vinst inte alltid går så bra som man hade önskat och ett lopp som går grymt bra innebär inte alltid att det är felfritt. Idag vann vi med ett lopp jag bara är delvis nöjd med.

Rekas agilitylopp går under kategorin "ett lopp jag är grymt nöjd med fast det inte var felfritt". Vi diskade oss när hon satte upp sina tassar på A-hindret istället för på gungan, men resten (inkl. slalom) satt bra.

Elsa slutade som 4:a i sitt agilitylopp och vi fick vår tredje agilitypinne, vilket betyder att vi nu är uppflyttade till klass 2. Tack Elsa!! Gungan gick snabbare än sist och resten av banan var en baggis. Typ. Åh vad fin hon är, min raket!!

Jag är glad att vi åkte till tävlingen men som uppladdning inför Ångaloppet imorgon kan dagen väl sammanfattas som "sådär". Men en god natts sömn på det här ska nog göra susen, och i morgon kör vi! Ska bli helt fantastiskt roligt!

Bästaste, finaste agilityraketen Elsa!

Inga kommentarer: