torsdag, september 06, 2012

Kurstillfälle med kedjor



Igår var det kurs igen för mig och Reka. Läxan från förra gången var språng marsch och att komma upp i 1,5 minuters fotgående. Läxförhöret igår blev att gå in på en tänkt tävlingsplan, gå 1,5 minuts linförighet, göra en inkallning och en klass 1-apportering innan belöning. Reka var väldigt het i fotgåendet och studsade fram bredvid mig, och trängde en smula. Sista raksträckan gick vi rakt mot min ryggsäck och hennes leksak, och där släppte hon och sprang mot den någon meter men i övrigt höll hon kontakten fint hela tiden. Inkallningen och apporteringen gick jättebra.

Sedan gick vi igenom ställande och läggande och läxa till nästa gång, 4 okt, blir:
  • Stadga (vid återgångar)
  • Avslut (får ibland lite snea sättanden)
  • Fotgående, att klara gå fokuserat i 2 minuter
Kurstillfället avslutades med en till kedja. Den här gången valde vi en kort, kort linförighet, läggande under gång, ett kort fritt följ och avslutningsvis hopp över hinder.  De tre sista delarna är med på filmen ovan. Det är låg kvalitet men man ser vad man behöver.

Känner mig väldigt nöjd med Reka. Hon är otroligt taggad på träningarna och rolig att jobba med. Det känns som att vi har de flesta momenten klara, men det är en del detaljer som måste slipas på, vissa med grovslip och andra med fint sandpapper.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmmm... Går inte att se...
"Det här videoklippet är privat"...

Fia